OM OSS

Om TotalApartments

Hos oss skal du som gjest føle deg ivaretatt og trygg. Vi fokuserer på kort responstid og høy tilgjengelighet. Mottoet er “Med gjesten i fokus”. 

TotalApartments er ett av Nord-Norges største utleieselskap. VI retter oss i hovedsak mot markedet innen korttidsleie og har boliger i ulike segment og størrelser. Det skal være noe for ethvert behov og enhver forespørsel.  

Vi har 120 aktive enheter, en økning på rundt det dobbelte er under utvikling de neste to årene. Alle enhetene hos TotalApartments er av høy standard og kjennetegner oss som aktør. I størrelse fins det et bredt spenn fra 19 kvm til 500 kvm å velge mellom. Samtlige leiligheter er moderne, fullt møblert og utstyrt med det du måtte trenge.
Sengetøy, håndklær og ukentlig vask er inkludert i prisen. 

Leie av våre leiligheter

Det er tilrettelagt for at både den korttidsboende og den langtidsboende skal føle seg hjemme hos oss. Kjøkkenet er fullt utstyrt med det du trenger for å lage deg mat når det passer deg. Ønsker du vaske klær er det vaskemaskin i alle våre studios og leiligheter. 

Kanskje har du hatt en aktiv dag på fritidsreisen eller er på jobbreise og vil slappe av.
Eller du trenger et sted å bo mens du pusser opp hjemme.
Besøk utenfra? Vi har løsninger.
 

Alle enheter har wifi med høy hastighet.

TotalApartments startet i 2018 og har i dag en organisasjon med egne fagfelt innen Management, Økonomi, IT, Interiørdesign, Rengjøring og Driftspersonell.