Utleie

Utleie

Apartments

Storgata City Apartments

Storgata 104 – 106

Midt i hjertet av Tromsø, nærmere bestemt i gågaten finner du disse eksklusive leilighetene. Velg den som passer deg og ditt reisefølge best. Fullt utstyrte kjøkken og vaskemaskin finner du i alle enhetene, uansett størrelse.

Her er det lagt til rette for å kjenne på feriefølelsen i bakgården med sentrumsfasilitetene like rundt hjørnet.

Vervet

Vervet

13 nye leiligheter av høyeste standard med stilfullt interiør og fullt møblert. I den nye bydelen Vervet, har du livet og naturen rett på gjennom store vinduer og fantastisk utsikt.

Bo hos oss, og nyt Vervet

Studio apartments

Stakkevollvegen Studios

Stakkevollvegen 303

Her finner du 62 enheter på plan 2 og 3. Alle enhetene er møblert, inneholder skyvedørsgarderobe, kjøkken og vaskemaskin. Et felles atrium og sosiale sittesoner for den som ønsker å tilbringe sommerkvelden ute i frisk luft uten å dra fra hotellet.

Her skal du finne deg godt til rette.

Seminarbakken City Studio

Seminarbakken 4

Studioapartments med det lille ekstra.

Ettroms med alt du trenger for et trivelig opphold. Fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, tv og felles balkong. Enhetene ligger sentralt i Tromsø.

Lodge

Robukta Lodge

Slåttnesvegen 9

Lodgen vår passer perfekt for deg som ønsker god plass i eksklusive omgivelser og gode naturopplevelser. Her kan du duppe i jaccuzzi, nyte fabelaktig sjø- og fjellutsikt mens du sitter i badstuhuset som er tilknyttet grillhytten. Kanskje varmer du opp til en kveld foran peisen med en kajakktur? Vi kan garantere høy trivsel i Robukta lodge. Velkommen inn.